porterfromamerica.net

porterfromamerica.net

Új Építésű Lakások Budapest 15 Millió Alatt, Új Építésű Lakások Budapest 15 Million Alatt D

  • Új építésű lakások budapest 15 million alatt 12
  • Vaskereskedés kecskemét reptéri út magyarul
  • Új építésű lakások budapest 15 millió alatt
  • Marcius 15 ter budapest
  • Mire elég 15 millió forint? - Ezeket a házakat, lakásokat és nyaralókat veheted meg ennyi pénzből - Portfolio.hu

Az előtérbe kapott helyet a ház szíve, egy Ariston Genious ONEtech kondenzációs kazán(beindítástól számítva 5 év garanciával), mely gondoskodik a melegvíz ellátásról, valamint a helyiségekben elhelyezett vadonatúj Hunor radiátorok felfűtéséről. A fűtésszabályzást a konyha és a nappali határán elhelyezett digitális thermosztáton állíthatjuk be. Az ingatlanon belül minden cső, illetve vezeték szigetelést kapott és a legkorszerűbb anyagok felhasználásával kerültek beépítésre. Ez magába foglalja a teljes csatornarendszert, a vízcsöveket, valamint a villamosvezetékelést. A fürdőszobában épített zuhanzó és falba süllyesztett öblítőtartályos WC került kialakításra. A biztosítékdoboz 8 különálló áramkörrel (aljzatok, szobák, világítás stb) lett kialakítva. A konyhában kiépítésre került minden kiállás, beleértve a mosogatógépét is. A vezetékelés szabványmegfelelő vadonatúj rézkábalezés a teljes lakásban és mindenhol energiatakarékos, melegfényű led világítás került beszerelésre. A belső válaszfalak Ytongból kerültek kialakításra.

Új építésű lakások budapest 15 million alatt online

új építésű lakások budapest 15 millió alatt karaoke új építésű lakások budapest 15 million alatt full új építésű lakások budapest 15 million alatt 6

Fűtése: elektromos, modern NOBO fűtőpanel, mely nem csak takarékos, de a lakás designjából sem tűnik ki megjelenése. Közelben: bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, bankok, posta, gyógyszertár stb. Közlekedés: kiváló (130-as, 131-es, 144-es, 231-es buszok, 80-as, 80A-s, 81-es trolik, 907-es éjszakai járat. M2-es metró, 3-as, 62-es, 62A-s villamosok csupán 10 perces utazással könnyedén elérhetők. ). Ajánlom befektetőknek és nyugalmat kedvelőknek egyaránt! Ne maradjon le erről a csodálatos lakásról, amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, keressen bizalommal, ne habozzon! vábbi, több 1000 ingatlan: (Képek illusztrációk! ) vábbi, több 1000 ingatlan: Ne maradjon le erről a csodálatos lakásról, amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, keressen bizalommal, ne habozzon! VÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 280297 Bármilyen kérdés esetén keressen bizalommal, ne maradjon le erről a kiváló vételről! VÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 279705 Nem találtad még meg az ingatlanod?

  1. Nándorfejérvári út