porterfromamerica.net

porterfromamerica.net

Hatszín Teátrum Műsora

  1. M4 sport műsora
  2. Hatszín teátrum mai műsor
  3. Tv2 műsora
  4. Hatszín teátrum műsor
  5. Műsora
  6. M4 mai műsora

Hatszín Teátrum Nonprofit Közhasznú Kft. 1066 Budapest, Jókai utca 6. Általános információ: Sajtókapcsolat:, +36 1 9999 570 Jegyinformáció: Hétköznap: 12-20 óráig Tel. : +36 1 7001 433 Hétvégén: Előadás kezdete előtt 1 órával, az előadás végéig. Tel. : +36 1 9999 570

M4 sport műsora

m4 mai műsora

Hatszín teátrum mai műsor

hbo műsora

Tv2 műsora

Hatszín teátrum műsor

  1. Tv2 műsora
  2. Tudja-e, hol áll Árpád fejedelem fája, melyhez a lovát kötötte?
  3. M 1 műsora
  4. M4 sport műsora
  5. Hatszín Teátrum | Jegymester
  6. Online Jegyvásárlás - Hatszin Teátrum

Műsora

A Hatszín Teátrum története a múltba nyúlik vissza. A Jókai utca 6. az 1950-es évektől adott helyet különféle művészeti eseményeknek. Az épület az ötvenes években a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének székháza volt, a földszinti nagyteremben egymást érték a színi előadások és kultúrestek. 2016-ban az új tulajdonosi kör az értékmegőrzés és a teremtés mellett döntött, és létrehozta Budapest új játszó-terét. A 230 férőhelyes színház egyik tulajdonosa a Geoholding, amelynél hagyomány a kultúra támogatása. A színházat is magába foglaló épületben jelenleg is könyv- és lapkiadás zajlik. A Móra Könyvkiadó az épület és a színház másik tulajdonosa, amelynek különösen fontos, hogy a legkisebbektől a nagykamaszokig minden korosztály jól érezze magát nálunk. Programjainkat úgy alakítjuk, hogy napközben elsősorban a gyerekeké legyen a színpad: a beavató színháztól a játékos ismeretszerzésen át a különböző társadalmi ügyeink megvitatásáig. Esténként a Hatszín Teátrum elsősorban befogadó színházként működik.

M4 mai műsora

Küldés Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!